Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După UBER taximetriștii au găsit un nou inamic - ’drăcii de trotinete ne ia toţi clienţii’

Lime
trotineta electrica

După războiul cu Uber şi alte aplicaţii de ride-sharing pe care par a-l fi câştigat, taximetriştii au luat la ţintă trotinetele care pot fi închiriate în Bucureşti.

Pe grupurile de Facebook sau pe forumuri, taximetriştii fac strategii şi pun la cale noi metode prin care ar putea scăpa de concurenţă.

Unul dintre taximetrişti a postat pe Facebook un mesaj prin care a cerut colegilor să protesteze în faţa Guvernului pentru interzicerea trotinetelor.

'Colega, am avut o victorie relativă cu ougeul ăla, deşi am mai văzut bulangii pe străzi, şi una două au apărut alţi bulangii. Păi ăştia cu lime, wolfe, eflow şi alte drăcii de trotinete ne ia toţi clienţii. Iarna ne-om mai descurca cumva, da vara asta o să facem foamea. Păi io stau la colţ juma de zi şi îmi văd toată clientela pe trotinetă cum merge să bea bere artizanală la manasia. Păi ei dau #treijdelei pe oră în loc să-mi dea mie. E şi de 2 ori mai scump ca la noi şi n-au nici condiţii, aer condiţionat, îi bate soarele în cap toată ziua. Păi ori ne ducem la guvern iară, ori mă duc şi mă apuc să le arunc în Dâmboviţa', a scris taximetristul, potrivit observator.tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.