Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După un scandal de proporții, DSU face marele anunț: testele de salivă au plecat spre școli

test saliva

Camioane încărcate cu teste de salivă au plecat în cursul nopții de duminică spre luni către inspectoratele școlare din țară, a anunțat luni dimineața Departamentul pentru Situații de Urgență.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a făcut în cursul nopții de duminică spre luni recepția celor două milioane de teste de salivă, sosite în avans, în urma discuțiilor purtate în ultimele zile de IGSU cu reprezentanții societăților comerciale care urmau să livreze astfel de dispozitive medicale, informează Mediafax.

„Odată realizată recepția, camioanele IGSU au fost încărcate cu aceste dispozitive și au plecat imediat în vederea livrării testelor de salivă către inspectoratele școlare din țară, conform caietului de distribuție elaborat de Ministerul Educației”, a transmis DSU.

Testarea elevilor nu a fost suspendată și nu a fost luată în discuție această posibilitate, însă pentru săptămâna 13 - 17 decembrie s-a decis schimbarea zilelor în care se testează copiii. Astfel, în loc de luni și joi, testarea se va face marți și vineri, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.