Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DURERE fără margini. Andreea Cristea, tânăra ucisă în atentatul de la Londra a fost înmormântată

inmormantare biserica

Andreea Cristea, tănăra ucisă în atentatul din Londra de pe podul Westminster, a fost înmormantată astăzi la Constanța. Zeci de oameni au mers la Constanta pentru a o conduce pe Andreea pe ultimul drum. Printre cei prezenti se numara si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell care a relatat presei că a dorit să participe la înmormântare pentru a sublinia că sublinieze că Marea Britanie și România luptă în continuare împotriva terorismului.

VIDEO SCANDAL MONSTRU la B1 TV: Șerban Nicolae, Monica Tatoiu și Dumitru Dragomir au făcut SHOW

Andrei,  el cu care Andreea urma să își întemeieze o familie, a stat tot timpul la căpătâiul ei. Ieri seara, cu un buchet  de trandafiri albi în mana și vizibil emoționat Andrei a fost surprins așteptându-și iubita acasă relatează ziuadeconstanta.ro

Andreea Cristea, româncă rănită în atacul de pe Podul Westminster din Londra, a murit joi, 6 aprilie. Ea a fost deconectată de la aparatura medicală care o menţinea în viaţă din data de 22 martie - a informat Poliţia Metropolitană din Londra.

Împreună cu Andrei Burnaz - logodnicul tinerei rănit şi el în atacul din 22 martie, familia Andreei Cristea s-a declarat profund impresionată şi etern recunoscătoare pentru eforturile inimaginabile şi dedicarea continuă a personalului medical de la fiecare spital implicat în salvarea Andreei, arătată lor şi Andreei.

Vestea lunii pentru români: Ce venituri NU vor fi impozitate

credit foto: Inquam Photos / Octav Ganea

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

„Bunătatea şi empatia lor sunt dincolo de orice comparaţie. Nu am fi putut trece prin această perioadă de agonie dacă nu era suportul Poliţiei Metropolitane, al Guvernului britanic şi al fiecărui departament implicat“, au declarat românii. Ei au ţinut să mulţumească în mod special celor doi ofiţeri care au avut grija lor în tot acest răstimp - sergenţii Tony de-Wilde şi Geraint Jones, fără de care nu ar fi reuşit să depăşească acest moment.

„Aţi stat lângă noi în fiecare pas din acest drum. Aţi fost cei care ne-au menţinut pe linia de plutire şi nu vă vom putea mulţumi niciodată îndeajuns“, au mai spus familia Andreei Cristea şi Andrei Burnaz.

În după-amiaza de 22 martie, Andreea se afla pe Podul Westminster împreună cu iubitul ei, Andrei Burnaz, care intenţiona să o ceară în căsătorie cu prilejul acelei vacanţe. Momentul urma să se petreacă de ziua lui, la 24 martie. Ei au fost însă surprinşi de maşina 4x4 a teroristului Khalid Masood care a intrat în grupul de pietoni de pe pod. Andrei a suferit o fractură la laba piciorului, iar Andreea a căzut în râul Tamisa, de unde a fost salvată în stare de inconştienţă. După săptămâni de internare în spital, Andreea Cristea a murit, devenind a cincea persoană ucisă de atacul terorist de la Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.