Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dușan Uhrin, gata să-și facă debutul ca antrenor la Dinamo

www.jurnalistii.ro
Dinamo

Dușan Uhrin (51 de ani) este gata pentru primul meci în calitate de antrenor al lui Dinamo. Cehul a susţinut prima conferinţă de presă, înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, de vineri, potrivit Mediafax.

Acesta a condus două antrenamente la clubul din ”Ştefan cel Mare” dar îi asigură pe fanii ”câinilor” că staff-ul său va face totul pentru ca echipa să iasă din ”zona roşie”: ”Dinamo a avut probleme şi de asta sunt aici. Dacă era pe unu sau pe doi eu nu eram aici, asta în primul rând. Munca în echipă nu este doar pentru o persoană, este pentru tot staff-ul, pentru toată lumea. Sper că vom lucra bine. Locul în clasament nu e bun, dar trebuie să fim mai buni. Vom face totul pentru suporterii noştri, să le arătăm progresul nostru.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Am avut doar câteva zile pentru a cunoaşte echipa. Nu pot să vă spun foarte multe, am avut doar două antrenamente. Jucătorii sunt gata să facă totul pentru a câştiga mâine. Nu va fi uşor, suntem penultimii. Nu este o situaţie foarte bună. Vrem să le arătăm suporterilor tot ce putem”, a spus Uhrin, la conferinţa de presă.

Cehul nu a mai antrenat de peste un an, de la despărţirea de Mlada Boleslav, actuala adversară a FCSB-ului din turul trei preliminar al Europa League. 24 de meciuri a rezistat Uhrin în al treilea mandat pe banca Mladei. Acesta a mai trecut şi pe Viltoria Plzen şi Slavia Praga, două dintre cele mai importante echipe ale Cehiei, dar a avut şi câteva experienţe în afara ţării, antrenând AEL Limassol, Dinamo Tbilisi şi Dinamo Minsk.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

Neînvins împotriva FCSB-ului în România

Din postura de antrenor al lui Poli Timişoara, Uhrin se poate lăuda cu o statistică importantă, cel puţin în ochii suporterilor dinamovişti. Este neînvins în faţa marii rivale, FCSB, pe plan intern. Acesta a reuşit să câştige prima întâlnire cu actuala vicecampioană, scor 2-0, iar apoi au urmat patru rezultate de egalitate.

Citește și: Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului suspect de delapidarea unei sume uriașe

O lună la CFR Cluj

Dusan Uhrin a fost şi antrenorul actualei campioane a României în 2009, timp de o lună, dar a plecat de la echipă după un conflict cu căpitanul de atunci al echipei, portughezul Ricardo Cadu. Antonio Conceicao l-a înlocuit atunci pe antrenorul ceh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.