Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duşmanul lui Traian Băsescu, gest extrem în puşcărie: A intrat în GREVA FOAMEI

base bercea

Unul dintre cei mai mari duşmani ai fostului preşedinte, Traian Băsescu e protagonistul unui gest extrem în spatele gratiilor. Bercea Mondial a decis să intre în greva foamei din cauza unui conflict cu autorităţile. Fiica sa Izaura susţine că Bercea refuză inclusiv medicamentele şi că a leşinat în celulă!

Citește și: Pe modelul STRALETEI Alexandra, fiică de polițist, acum o ELEVĂ de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea / FOTO

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a spus familiei că este persecutat după gratii! Bărbatul suţine că, încă de luni, a refuzat să mai mănânce şi să-şi mai ia medicamentele, deşi este cunoscut cu mai multe afecţiuni. Fiica sa, Izaura, susţine că tatăl său a primit o amendă de 500 de lei de la conducerea Penitenciarului şi interdicţia de a primi pachete de acasă sau vizite de la rude, timp de o lună. Toate acestea pentru că ar fi făcut o contestaţie la măsura de executare a pedepsei, conform RTV.

Citește și: Asta e cea mai mare centrală fotovoltaică plutitoare din lume: A fost conectată la rețea

De cealaltă parte, cei de la penitenciar spun că Bercea nu se află în refuz de hrană. Nu este prima data când Bercea leşină. În 2011, a leşinat în sala de judecată, supărat că magistrații au respins cererea avocaților săi de recuzare a judecătoarei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.