Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, a plătit aproximativ 28 de milioane de dolari pentru o vilă în Beverly Park

Deadline
Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, cunoscut pentru filmele din francizele „Fast & Furious” şi „Jumanji”, a devenit proprietarul unei vile din Beverly Park, pe care a cumpărat-o cu aproximativ 28 de milioane de dolari, anunță news.ro.

El şi soţia, Lauren Hashian, vor fi vecinii unora ca Denzel Washington, Sly Stallone, Rod Stewart, Eddie Murphy şi Sofía Vergara.

Johnson a făcut achiziţia de 27,8 milioane de dolari săptămâna trecută.

Proprietatea, care se află în munţi, deasupra Beverly Hills, fusese scoasă la vânzare, la începutul anului, pentru 30 de milioane de dolari.

Ea a fost vândută de actorul Paul Reiser („Mad About You”, „Beverly Hills Cop”, „Stranger Things”) şi înaintea lui a fost deţinută de muzicianul Alex Van Halen, care i-a comandat în 1993 arhitectului Grant Kirkpatrick să o proiecteze.

În stil mediteranean, proprietatea - pe care se află o casă principală şi una pentru oaspeţi - are o suprafaţă de aproximativ 5.500 de metri pătraţi locuibili.

În listare, ea este descrisă drept „un complex complet” - cu şase dormitoare şi 11 băi şi jumătate, cu sală de ftness, sală de cinema, studio muzical, piscine de interior şi exterior, teren de tenis şi zeci de măslini.

Johnson mai deţine o proprietate în Georgia, în apropiere de Atlanta. Aceasta a fost scoasă la vânzare la începutul anului, la preţul de 7,5 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.