Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E 'care pe care' – ucrainenii se dezlănțuie în Crimeea: au atacat noaptea cu 28 de drone / Rusia se laudă că a neutralizat atacul

drone kiev

Armata rusă susține că a doborât 28 de drone folosite de forțele armate ale Ucrainei pentru a ataca ținte din Crimeea. Anunțul vine în contextul în care luni, 17 iulie, podul din Crimeea a fost atacat și avariat.

"În această seară, o încercare a regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist cu douăzeci și opt de vehicule aeriene fără pilot asupra unor ținte de pe teritoriul peninsulei Crimeea a fost zădărnicită", a declarat marți Ministerul rus al Apărării, citat de Interfax. "Șaptesprezece UAV-uri ucrainene au fost distruse de sistemele de apărare aeriană. Încă unsprezece UAV-uri au fost suprimate de războiul electronic și, nereușind să atingă ținta, s-au prăbușit", a declarat Ministerul rus al Apărării. "Ca urmare a atacului terorist dejucat, nu au existat victime sau distrugeri", se arată în declarație.

Rușii au lovit la Odesa

De cealaltă parte explozii au fost auzite în oraşul Odesa, în sudul Ucrainei. O echipă CNN aflată la faţa locului a auzit sirenele de raid aerian în jurul orei locale 2 a.m. şi a văzut apărarea antiaeriană acţionând în tot oraşul, urmată de patru explozii mari. Au fost văzute reflectoare venind din direcţia portului din Odesa. Echipa a surprins un obiect care cădea din cer în flăcări (mai multe aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.