Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E clar ce a făcut bărbatul înainte de moarte! Polițiștii au finalizat dosarul în cazul Monicăi Odagiu

monica odagiu

Polițiștii au finalizat cercetările în cazul actriței Monica Odagiu, care a accidentat mortal un bărbat. Odagiu și experții precum Titu Aur, care au analizat accidentul, au spus din capul locului că actrița a procedat corect la volan și că la mijloc fie a fost vorba de un gest suicidal al bărbatului fie de un incident.

Poliția a finalizat ancheta

A trecut aproape o lună de la accident, iar polițiștii se pare că au deja un rezultat final al anchetei, potrivit sursei menționate anterior. Polițiștii, care au urmărit cu atenție fiecare secundă surprinsă pe camere de supraveghere din zona stației STB Luterană, ar fi ajuns la concluzia că Alexandru nu s-a sinucis, ci pur și simplu s-a dezechilibrat sau a leșinat. Partea superioară a corpului a intrat sub mașina condusă de Monica Odagiu, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, constatând decesul.

Conform oamenilor legii, Monica Odagiu a respectat regulile de circulație, iar reacția sa după impact a fost adecvată situației în cauză, motiv pentru care nu se va deschide dosar penal pe numele său. Potrivit Cancan.ro, dosarul ar putea fi clasat ca accident, iar speța va fi închisă, informează Pro TV.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.