Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E OFICIAL Dan Petrescu i-a luat locul lui Vasile Miriuţă la CFR Cluj

Dan Petrescu

Președintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, luni, că a ajuns la un acord cu antrenorul Dan Petrescu, acesta urmând să îl înlocuiască pe Vasile Miriuță la conducerea tehnică a formației ardelene. "Situația stă în felul următor: s-a discutat cu Dan Petrescu, e un acord negociat, ne-am dat mâna, dar de semnat încă nu s-a semnat. Acum lucrăm la contract, probabil că o să semneze azi sau mâine și probabil că vineri va fi la Cluj. Nu ne temem de alte oferte, el e un om de cuvânt. Vineri urmează să înceapă munca. Vineri la 10 va fi reunirea, Dan Petrescu va fi prezent, la fel și câțiva jucători noi", a declarat Iuliu Mureșan, la postul de televiziune Digisport.

Conducătorul clubului clujean a menționat că Vasile Miriuță nu se opune rezilierii contractului său. "Miriuță a sosit în țară, trebuie să vină mâine (n.r. — marți) la club să discutăm. Am vorbit cu el și nu se opune, depinde în ce condiții. Are și varianta să antreneze echipa a doua, dacă va accepta. Eu știu ce am în gând să-i propun. Să vedem ce vrea și el și apoi să ajungem undeva la mijloc", a afirmat Mureșan.

În vârstă de 49 de ani, Dan Petrescu a condus până la finalul acestui sezon formația Al Nasr din Emiratele Arabe Unite, în locul său fiind numit italianul Cesare Prandelli. În cariera sa de până acum, Dan Petrescu a mai antrenat formațiile Sportul Studențesc, Rapid București, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureș și Jiangsu Sainty.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.