Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E OFICIAL! Ponta a făcut ANUNŢUL: lansează un partid NOU. Cine i s-a alăturat - VIDEO

Victor Ponta PRO ROMANIA

Fostul lider PSD Victor Ponta a anunţat duminică un nou proiect politic alături de Sorin Câmpeanu şi de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro România, la al cărui sediu a fost programată, de altfel, şi o conferinţa de presă.

"Vrem sa fie un proiect politic altfel. (...) Ne-am despartit de forte politice care sunt asa cum le stiti. (...) Nu mai vreau CEX-uri cu aplauze furtunoase, nici lideri care sa mimeze iubirea poporului. Vrem sa oferim ce nu exista in acest moment pe scena publica.(...)  Sunt multi oameni care au votat PNL sau alte partide politice si se intreaba, ca si mine, de ce nu exista opozitie.(...) Cei mai multi sunt cei care nu au votat deloc in decembrie.Am vrea sa oferim o alternativa la oferta politica de pe piata. (...) Nu ne-am propus sa rupem PSD. Nu am sunat niciun coleg din PSD. Faptul ca acum e confiscat de o persoana si un grup, sper sa se elibereze si ei. ", a susţinut Victor Ponta.

Fostul premier susţine că este pregătit pentru toate atacurile şi provocările care ar putea să-i apară în cale.

"Vrem sa facem politica altfel, sa ne folosim experienta si sa construim o societate echilibrata, in care nu se lupta pensionarii cu angajatii, cu multinationalele, cu Soros, ca sa ne ascundem incompetenta. Daca cineva face toate eforturile sa nu ne lansam inseamna ca facem ce trebuie. Sunt convins ca de la acest nucleu de 3 oameni putem sa facem o politica altfel, de care Romania are nevoie. Ne pregatim de acuzatii, de tot felul de soparle.Serviciile, Soros, Maior, Kovesi nu ne-au sunat. Ne suna foarte multi oameni care activeaza sau au activat in PSD, ALDE si care ne spun ca sunt alaturi de noi.", a completat Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.