Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E sau NU Sebastian Ghiță căutat de poliție?

digi24.ro
sebastian ghita

Fostul deputat Sebastian Ghiţă nu a mai apărut de două săptămâni, dar nu este cel mai căutat om de către poliţişti şi procurori, potrivit Realitatea.net.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă nu a mai apărut de două săptămâni, dar nu este cel mai căutat om de către poliţişti şi procurori. Nici măcar familia nu l-a dat dispărut, deşi rudele le-au mărturisit oamenilor legii că încep să îşi facă griji.

Deşi nu s-a prezentat nici la audieri la DNA şi nici la controlul judiciar, fostul membru al comisiei SRI trimite noi casete în care face dezvăluiri şi acuze la adresa şefilor parchetelor.

Controlul judiciar a fost din nou încălcat de Sebastian Ghiţă. E a doua oară când fostul deputat refuză să se prezinte în faţa poliţiştilor. Şi deşi în teorie ar risca să ajungă în spatele unor gratii, legea este prietenoasă cu fostul deputat.

Citește și: Rareș Bogdan, DEZGUSTAT de alegerea miniștrilor: 'Au prea multe legături cu COMUNISMUL'

În teorie, încă de săptămâna trecută controlul judiciar putea fi înlocuit cu arestul la domiciliu sau arestul preventiv. Dar judecătorii erau în vacanţă. Tot sărbătorile de iarnă au făcut imposibilă şi darea în urmărire internaţională a fostului deputat. Ca atare, poliţiştii l-au căutat ieri pe Sebastian Ghiţă tot în Ploieşti.

Primul pas făcut de poliţişti a fost să îl caute pe Sebastian Ghiţă din nou, acasă. O casă impunătoare situată la marginea Ploieştiului.

Nu erau acasă nici Sebastian Ghiţă, nici mebrii familiei. Rudele fostului deputat au fost audiate de oamenii legii şi s-au arătat îngrijorate de dispariţia sa, dar nu au dorit să depună o plângere oficială pentru căutarea lui Ghiţă. Nici avocaţii nu au reuşit să dea de el.

După dispariţia lui Sebastian Ghiţă, acesta a apărut în mai multe înregistrări în care lansează atacuri şi acuzaţii la adresa conducerii DNA. Inclusiv poliţiştii s-au autosesizat în privinţa eventualei fugi, dar din rezultatele anchetei interne reiese că nu există informaţii că fostul deputat ar fi părăsit ţara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.