Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea e Andreea Esca a Coreii de Nord: Prezentatoarea la fel de celebră precum Kim Jong Un / VIDEO

Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România, vedeta PRO TV figurând chiar și într-o carte de istorie. Însă, o prezentatoare cel puțin la fel de celebră ca Esca are și Coreea de Nord. Este prezentatoarea care, de-a lungul timpului, a anunțat cele mai importante evenimente istorice din republica nord-coreeană.

"Testul bombei cu hidrogen, concepută pentru a fi montată pe racheta noastra balistică intercontinentală, a fost un succes perfect". Anunțul despre cel de al șaselea test nuclear de săptămâna trecută a fost citit cu mare bucurie și pe un ton exaltat de crainica Ri Chun-hee. Ea este cea care, de la pupitrul televiziunii de stat nord-coreene, a dat toate marile vești în ultimii 40 de ani. A zâmbit cu mare satisfacție de fiecare dată când a anunțat testele nucleare, a țipat ori de câte ori a vorbit despre "diavolii din Vest", anunță TVR.

Citește și: Atenție! Guvernul vrea să extindă o nouă TAXĂ, dar încurajează vânzarea filmelor interzise minorilor

Cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă, de data asta fără chimonoul roz, tot ea a fost cea care a anunțat morțile dictatorilor nord-coreeni, Kim Ir Sen și Kim Jong-Il.

Citește și: Scandalul declanșat de Traian Băsescu ia amploare! Reprezentanții MOL îi răspund pe măsură

"Anunţ cu cea mai mare tristeţe că marele nostru lider Kim Jong-il a decedat astăzi, 17 decembrie 2011, din cauza unei boli neprevăzute, în timp ce pregătea o vizită de lucru".

Ri s-a nascut în 1943, într-o familie foarte săracă, a studiat teatrul înainte de a se angaja la televiziunea de stat în 1971, iar de atunci a devenit unul dintre cei mai cunoscuți crainici de televiziune din lume. Cu toate că s-a retras din activitate în 2012, Kim Jong Un a reactivat-o pentru a transmite mesajele sale întregii lumi, într-un stil dictatorial asertiv.

Citește și: Dani Oțil dă din casă! Câte credite are la bancă vedeta Antenei 1 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.