Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea e femeia plătită cu 430 $ pentru fiecare traficant de droguri ucis

supradoza droguri medicamente

Avertisment fără precedent pentru traficanţii de droguri. Dacă în unele ţări, aceştia scapă doar cu o pedeapsă privativă de libertate, în Filipine lucrurile stau cu totul altfel. S-a aflat povestea Mariei, ucigaşa de traficanţi de droguri.

Citeşte şi: FMI lansează un AVERTISMENT TERIBIL: Ce se va întâmpla cu economia

Aceasta a ucis deja şase oameni. Este plătită de autorităţi să omoare. "Prima mea crimă a fost în urmă cu doi ani. Am fost foarte speriată pentru că era pentru prima dată când făceam aşa ceva", mărturiseşte Maria. Acum, ea este un asasin profesionist implicat în războiul pe care guvernul filipinez îl poartă împotriva drogurilor. Face parte dintr-o echipă de trei femei, ce sunt deja foarte apreciate, deoarece pot ajunge aproape de victime fără a trezi suspiciuni, conform TVR.

Citeşte şi: Apropiații Elenei Băsescu vorbesc despre divorț: 'E dureros'

Totul s-a schimbat în Filipine după ce Rodrigo Duterte a fost ales preşedinte al ţării. Acesta le-a transmis cetăţenilor un mesaj clar. Traficanţii trebuie să moară. Şi Maria s-a conformat. "Pe toţi i-am împuşcat în cap", spune ea. Atunci când a fost întrebată despre cine i-a dat ordinul de a-i împuşca pe aceşti oameni, ea a răspuns: "Şeful nostru din poliţie". Şi soţul Mariei este „ucigaş de traficanţi” şi tot el a băgat-o în "afacere". „În războiul împotriva traficanţilor de droguri, poliţia avea nevoie şi de o femeie, iar soţul meu m-a ales”, declară femeia. "Mi-am început activitatea chiar pe stradă. Când l-am văzut pe omul pe care trebuia să îl omor, m-am apropiat de el şi l-am împuşcat", spune ea.

CIteşte şi: UDMR a publicat anunțuri în presă că e în căutare de candidați la parlamentare

Cei doi câştigă până la 430 $ pentru fiecare crimă, o avere în Filipine. Cu toate acestea, Maria vrea să părăsească această viaţă. Dar nu ştie însă cum să facă acest lucru. "Mă simt vinovată şi asta mă chinuie. Nu vreau ca familiile celor ucişi de mine să se răzbune. Sper ca, într–o zi, copii mei să nu mă întrebe cum eu şi soţul meu facem bani”, a mai spus femeia.

Citeşte şi: Mircea Badea, imaginile anului la Antena 3: A pus sute de milioane de lei pe masă / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.