Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este cea mai ghinionistă femeie din lume: Un șoim și un șarpe au atacat-o în același timp

sarpe soim

O femeie a avut parte de un ghinion teribil. A fost atacată de un şoim şi un şarpe în acelaşi timp după ce pasărea – care se hrăneşte cu şerpi – a scăpat din greşeală pe ea reptila care se zbătea, relatează BBC, informează News.ro.

Peggy Jones, în vârstă de 64 de ani, locuiește în Texas (SUA) și tundea gazonul luna trecută, când un şoim care trecea pe acolo a scăpat un şarpe pe ea, după care s-a năpustit furios pentru a-şi recăpăta prada.

Şarpele s-a înfăşurat în jurul braţului femeii şi a început să o atace în zona feţei, în timp ce pasărea şi-a înfipt ghearele adânc în braţul ei.

Atacul terifiant a lăsat-o cu tăieturi şi răni pe braţ şi pe faţă. În imaginea de mai jos este mâna femeii, după ghinionistul eveniment:

content-image

Incidentul ciudat a avut loc în 25 iulie în oraşul Silsbee din Texas, în apropierea graniţei cu Louisiana.

Șarpele s-a înfășurat în jurul brațului meu

Totul a început după ce un şarpe a căzut brusc din cer şi a aterizat pe femeie. Înainte să îl poată îndepărta, a început atacul şoimului.

”În timp ce încercam să arunc şarpele de pe braţul meu, el s-a înfăşurat în jurul acestuia”, a declarat ea pentru CBS News.

”Şarpele îmi ataca faţa, mi-a lovit ochelarii de câteva ori… eu scuturam braţul, el ataca şi continua să se ţină”, a povestit femeia.

Ea şi-a dat seama că şarpele a fost scăpat de o pasăre, întrucât nu se afla sub copaci când s-a întâmplat incidentul. Presupunerea ei a fost confirmată rapid când şoimul s-a năpustit şi s-a alăturat încăierării.

”Apoi a apărut şoimul, la fel de brusc cum a apărut şarpele”, a spus Jones.

”şoimul a apucat şarpele care era înfăşurat în jurul braţului meu şi l-a tras ca şi cum voia să îl ducă. Şi când a făcut asta, mi-a smucit braţul în sus. Şoimul ducea braţul meu şi şarpele cu el”, a adăugat ea.

Şoimul s-a chinuit să îndepărteze şarpele de pe corpul femeii, rănind-o în mod repetat cu ghearele când încerca să îşi recapete hrana.

Într-un final, şarpele a fost tras de pe braţul ei, iar soţul femeii, speriat, a dus-o la spital.

”Aveam răni perforate, tăieturi, abraziuni, zgârieturi şi vânătăi serioase”, a adăugat ea, menţionând că în urma atacului şarpelui ochelarii i-au fost distruşi.

Jones a descris atacul ca extrem de traumatizant, spunând că a crezut că va muri şi că de atunci reuşeşte cu greu să doarmă.

Ea a povestit că, trăind într-o zonă rurală din Texas, este obişnuită cu întâlnirile cu animale sălbatice.

”Chiar am văzut cum un şoim înhaţă un şarpe. Asta fac ei, aşa îşi ucid prada”, a spus ea.

Acum, a afirmat ea, este ceva ce nu va uita niciodată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.