Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este mamaie Ioana, femeia de 87 de ani, acuzată că vindea droguri - Femeia plânge după bani: Dacă mor acum, cu ce iau coșciug, cu ce mă îngroapă?

Radu Pop
Romania TV
btrana traficanta droguri ialomita

Ea este mamaie Ioana, femeia de 87 de ani, acuzată că vindea droguri - Femeia plânge după bani: Dacă mor acum, cu ce iau coșciug, cu ce mă îngroapă?

O femeie de 87 de ani este cercetată de DIICOT Ialomița într-un dosar de trafic de droguri de risc, fiind acuzată că a vândut canabis și cocaină cu suma de 1.700 de lei la fiecare tranzacție. Mamaie Ioana spune că este nevinovată, că probabil un vecin a ascuns drogurile în gospodăria ei și că mascații i-au confiscat banii pe care îi pusese deoparte pentru înmormântare.

Procurorii DIICOT au descins zilele trecute în locuința unei femei de 87 de ani, din Ialomița, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc. Mamaie Ioana este suspectată de DIICOT că, la indicațiile și sub coordonarea a doi bărbați, ar fi comercializat canabis și cocaină.

În timpul percheziției domiciliare efectuată la locuința acesteia, au fost identificate și ridicate 22 de pungi din plastic transparent conținând 2,4 kilograme canabis, suma de 44.950 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și alte mijloace de probă. Din cauza vârstei inaintate, mamaiei Ioana a fost pusă sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Mamaie Ioana: Eu am fost și am luat porumb și am dat la păsări, dar dracu s-a uitat în butoiul ală

România TV a mers la ea acasă și a stat de vorbă cu ea. Mamaie Ioana le-a arătat jurnaliștilor butoiul în care au fost găsite pachetele cu cocaină și cannabis. Femeia spune că cel mai probabil un vecin a venit și le-a adus la ea în curte.

”Eu am fost și am luat porumb și am dat la păsări, dar dracu s-a uitat în butoiul ală. Bănuiesc că ala care mi-a zis că să le aducă să le vând eu și că îmi dă bani. Eu i-am zis: n-ai ce căta în curtea mea! George e plecat, în curtea mea nu calcă nimeni. Azi dimineață mi-am adus aminte. Nu cumva dracul ăla a venit. Să aibă până în 50 (de ani n.red.). Eu am fost și la spital plecată. El mai venea pe aici când era Doru, mai luau câte o bere, ca băieții”, a povestit mamaie Ioana.

Din casa bătrânei, procurorii au ridicat și suma de 44.000 lei. ”Banii au fost ai mei. I-am zis, de patru ani de zile, de când m-am îmbolnăvit am început să pun, câte 20 lei, 20 lei. Le-am dat și băiatului, și nepotului, dar le-am zis că acum este și rândul al meu. Să strâng acolo niște bani. Dacă mor acum, cu ce iau coșciug, cu ce mă îngroapă? Erau banii mei din pensie, vă dați seamna. La casă nu am făcut nimic. Nepotul a zis să o las așa cum e ca vine el la vară și repară”, a mai spus bătrâna.

Acum, mamaie Ioana se află sub control judiciar pentru 60 de zile. ”Mi-a spus să nu merg în alt județ. Unde Doamne iartă-mă să mă duc? La marginea satului!”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.