Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este polițista din București care A ȘANTAJAT un celebru estetician: I-a cerut 15.000 de euro pentru o pacientă nemulțumită

vitalie stan

O femeie polițist, subcomisar în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), este acuzată că a cerut 15.000 de euro de la un medic estetician, Vitalie Stan, pentru o pacientă nemulțumită. Polițista a primit banii și a oprit o parte și pentru ea, arată DNA.

Potrivit DNA, Alina Georgiana Moroianu, la data faptelor subcomisar de poliție în cadrul DGPMB - Poliția Sector 6 – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, este trimisă în judecată sub control judiciar pentru șantaj și participație improprie la acces ilegal la un sistem informatic (două fapte).

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

În rechizitoriul întocmit, procurorii spun că în cursul lunii octombrie 2019, inculpata Moroianu Alina-Georgiana, în calitate de ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sector 6, ar fi constrâns un medic estetician de la o clinică privată, sub amenințarea deschiderii unui presupus dosar penal pentru evaziune fiscală, să-i dea suma de 15.000 de euro, atât pentru ea cât și pentru o altă persoană.

„Inculpata Moroianu Alina-Georgiana i-ar fi cerut medicului estetician suma respectivă pentru o fostă pacientă nemulțumită de intervenția chirurgicală efectuată de acesta, amenințându-l totodată cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis și cu exercitarea unor acte de violență de către pacientă și prietenul acesteia. Ulterior, inculpata Moroianu Alina-Georgiana ar fi primit direct de la medicul estetician suma de 15.000 de euro din care și-ar fi păstrat suma de 5.000 de euro, restul fiind dat pacientei nemulțumite”, spun procurorii.

Citește și: După atacul terorist de la Viena, Rareș Bogdan reacționează: Doamne ferește! Asta mai lipsea Europei

Potrivit DNA, polițista ar fi determinat doi colegi de serviciu să acceseze, fără drept, mai multe baze de date ale MAI (evidență a persoanei, cazier judiciar), pentru a obține date referitoare la mai multe persoane: pacienta nemulțumită, prietenul acesteia, un doctor estetician de la o clinică privată.

În acest caz s-a dispus luarea măsurii sechestrului asigurător asupra unor sume de bani ridicate de la inculpata Moroianu Alina-Georgiana.

Citește și: Florin Cîțu a răbufnit după declarația lui Marcel Ciolacu: Cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor? Aștept să-ți ceri scuze

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul București cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii și preventive dispuse în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.