Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EBa îl pârăște pe Ponta la Chișinău ca fiind pro-Putin

elena basescu


Europarlamentarul PMP a amintit, cu acest prilej, faptul că, în timp ce se străduia, împreună cu colegul său Cristian Preda, în Parlamentul European, să sensibilizeze opinia pubică internațională cu privire la reţinerea abuzivă a lui Ion Ioncev, directorul liceului Lucian Blaga din Tiraspol, premierul Victor Viorel Ponta făcea poze la Soci.

”Victor Ponta tragea de scaun să fie prins în cadru, într-o poza bună, împreună cu cel care urma să-și măcelarească propriul popor, dictatorul Ianukovici”, a afirmat Elena Băsescu.

Elena Băsescu a precizat, totodată, că mesajul pe care dorește să-l dea la Chișinău, alături de întreaga conducere a Mișcării Populare, este acela că reprezentanții PMP sunt cei care și-au asumat să ducă mai departe proiectele politice ale președintelui Băsescu în această parte a Prutului.

”În ceea ce mă privește consider că timp de cinci ani am reprezentat vocea dumneavoastră în Parlamentul European, m-am considerat simbolic europarlamentarul vostru și ambasadorul vostru la Bruxelles”, le-a spus europalamentarul Elena Băsescu românilor din Republica Moldova prezenți la eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.