Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EBA:Incidentul de la Constanţa arată MIZERIA MORALĂ A PSD; dacă nu votăm, riscăm să fim toţi scuipaţi

eba

"Incidentul de la Constanţa arată până unde poate ajunge mizeria morală a unui partid de infractori, hoţi, corupţi, incompetenţi şi oameni fără Dumnezeu aşa cum sunt cei de la PSD", a scris fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, pe pagina de socializare.

Elena Băsescu îndeamnă la vot, spunând că, prin neparticiparea la scrutin "vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă".

"De aceea, e important să veniţi toţi mâine (duminică, n.r.) şi să votaţi împotriva acestui cancer care riscă să se împrăştie peste Romania, altfel vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă. Votul de mâine reprezintă deja o chestiune de supravieţuire!", arată Elena Băsescu în mesajul postat sâmbătă.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP. Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală "Mircea". La coborârea de pe vas, şeful statului a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime.

Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, sâmbătă, în Portul Constanţa, a fost audiat la Poliţia Judeţeană timp de aproximativ două ore, el spunându-le anchetatorilor că a fost un gest spontan, pe care nu şi-l explică. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul, Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, a fost audiat la sediul Poliţiei Judeţene timp de aproximativ două ore, apoi a fost dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, pentru o evaluare psihologică. Sursele citate spun că bărbatul le-a spus poliţiştilor şi procurorilor, la audieri, că nu îşi explică gestul făcut la adresa preşedintelui, el afirmând că "aşa i-a venit".

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au aşteptat la ieşirea de pe peron.

Ponta a plecat, sâmbătă după-amiază, din Gara Craiova, în prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraş. Ulterior, el a sosit în Gara de Nord. La sosire, premierul a coborât din tren, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova. El a acordat declaraţii jurnaliştilor care îl aşteptau pe peron. După aceste declaraţii, Ponta s-a îndreptat către ieşirea din Gara de Nord. La ieşirea de pe peron, un grup de aproximativ 30-40 de tineri care nu aveau bagaje l-au huiduit pe Victor Ponta. Unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic. În momentul în care tinerii au început să huiduie,

Ponta i-a salutat cu mâna. "De ce te-a trimis?" i s-a adresat Ponta unui tânăr din grup, râzând. "Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici", a continuat liderul PSD.

Sursa: mediafax.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.