Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu bate cu pumnul în masă în SCANDALUL remanierilor din Guvernul Dăncilă: 'Pe mine mă deranjează foarte mult'

Inquam Photos / Octav Ganea
ecaterina andronescu

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu comentează informațiile privind viitoarele remanieri care vor avea loc în Guvernul Dăncilă. Andronescu e de părere că remanierile din guvern ar trebui să garanteze că România va avea un executiv format din oameni competenți.

”Sunt extrem de îngrijorată din pricina semnalelor negative lansate de la Bruxelles în ceea ce privește România, dar și de întârzierile remanierilor, pe fundalul diverselor negocieri. CEx-ul trebuie să analizeze foarte serios situația și numele viitorilor miniștri, deoarece România are nevoie de un guvern bun, de o formulă guvernamentală solidă, profesionistă și responsabilă care să fie aptă să își asume apropiata președinție a Consiliului Uniunii Europene. Avem nevoie de stabilitate și de profesionalism – nu ne permitem erori și probleme în perioada celor șase luni în care România va deține șefia Consiliului, iar toți ochii Uniunii Europene vor fi ațintiți asupra țării noastre. De aceea, repet: CEx-ul trebuie să gireze o formulă guvernamentală care să facă față acestei perioade foarte importante în ceea ce privește rolul și atribuțiile României în cadrul Uniunii Europene. Guvernul trebuie să schimbe percepția negativă a Bruxelles-ului! Vă mărturisesc că pe mine mă deranjează foarte mult că România a ajuns să fie criticată și taxată dur în cadrul Uniunii Europene. Această situație trebuie schimbată, trebuie să lucrăm la acest aspect… Eu una sunt sătulă să tot aud critici și discursuri negative privind realitățile din România și cred că PSD trebuie să facă totul pentru a gira o formulă guvenamentală competentă, un guvern care, prin acțiunile și proiectele sale, să schimbe această percepție negativă. Eu îmi doresc ca România să mai fie și lăudată în cadrul Uniunii Europene, nu doar criticată. Viitorul guvern trebuie să se achite de responsabilitățile apropiatei președinții românești a Consiliului UE, dar și să schimbe percepția Bruxelles-ului, prin profesionalism și seriozitate, privind România”, a declarat Ecaterina Andronescu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.