Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu confirmă, după ședința BPN PSD: social -democrații au discutat CEL MAI NEGRU scenariu

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ecaterina Andronescu

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, după participarea sa la BPN PSD, că a vorbit despre moțiunea de cenzură ce va fi depusă de Opoziție la adresa Guvernului. Anterior, premierul Viorica Dăncilă a discutat cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre acest subiect, conform Mediafax.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție au EXPLODAT - Scrisoare către Iohannis și Dăncilă pentru ELIMINAREA împuternicirii obedienților în funcții de șefi

"În principal am vorbit despre ce ar trebui să facem, să strângem rândurile și să ieșim din această stare de încrâncenare după alegeri. Am vorbit și despre moțiune", a spus Ecaterina Andronescu la ieșirea din sediul PSD din Bulevardul Kiselleff.

Întrebată dacă va candida pentru o funcție în PSD la congresul organizat de partid pentru alegerea conducerii la sfârșitul lunii iunie, aceasta a răspuns: "O să mă gândesc".

Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a discutat, luni dimineață, cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre moțiunea de cenzură care va fi depusă în curând de către partidele de Opoziție, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice. Discuțiile au avut loc în biroul liderului ALDE din Parlament.

Partidele de Opoziție au anunțat că vor depune o moțiune de cenzură la adresa Guvernului. Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că textul moțiunii este aproape gata și că se poartă negocieri cu toate partidele parlamentare. În acest context, Kelemen Hunor a anunțat că UDMR va vota moțiunea de cenzură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.