Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu: Cred că PSD va guverna minoritar

www.desteptarea.ro
ecaterina andronescu

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru în cabinetul Viorica Dăncilă, a declarat miercuri la Antena 3, că în opinia sa ALDE încearcă să iasă de la guvernare însă PSD nu va stabili intrarea în opoziție. În această seară are loc la Vila Lac 1 o ședință a coaliției de guvernare PSD-ALDE în urma căreia formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu ar putea să iasă din Guvern.

„Eu cred ca daca dl presedinte Traiceanu doreste sa candideze la prezidentiale, este imposibil sa fie in parteneriat la guvernare cu seful partidului cu care este contracandidatul sau. Parerea mea este ca ALDE va incerca sa rupa alianta pe acest considerent. Il inteleg pe dl Tariceanu, indiferent daca merg sa castige sau nu, are un partid pe care il conduce”, a zis Andronescu.

„Legat de iesirea PSD de la guvernare (scenariu avansat de liderul PSD Vaslui, n.red), au fost multe dezbateri pe aceasta tema dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat cu dl Dragnea si intr-o proportie majoritara covarsitoare a fost parerea sa nu se iasa de la guvernare. Nu cred ca decizia partidului va fi de iesire de la guvernare. Cred ca PSD va guverna minoritar pana la sfarsitul mandatului”, a zis fostul ministru PSD.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a zis miercuri ca partidul trebuie să iasă de la guvernare dacă ALDE intră în opoziție și că a discutat cu mai mulți colegi de partid care au același punct de vedere.

Citește și: Lider PNL: Majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă. Trebuie să dispară voucherele, tichetele de vacanță .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.