Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moartea Cristinei Țopescu a șocat-o pe Ecaterina Andronescu: M-a impresionat verticalitatea ei. E greu de acceptat că un asemenea om moare singur

cristina topescu

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat duminică seara la Digi 24, după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu, că fosta prezentatoare a fost o „profesionistă desăvârșită”, că a impresionat-o felul în care își pregătea emisiunile și s-a declarat revoltată de faptul că a murit singură.

„Am cunoscut-o si parca nu-mi vine sa cred ca nu mai este. Mai intai am vazut-o crainica. Va marturisesc ca nu pot sa uit meticulozitatea cu care pregatea emisiunea, era o profesionista desavarsita. Toate intrebarile erau extrem de pertinente. M-a impresionat verticalitatea ei, un jurnalist ireprosabil. Asa am vazut-o. A fost si foarte saritoare. E si mai greu de acceptat ca un asemenea om moare atat de singur si ca timp de 3 saptamani nimeni nu intelege de cuviinta sa se intereseze de ea. Spunea mereu ca si-ar dori sa se ridica la inaltimea tatalui sau, l-a iubit foarte mult”, a zis Ecaterina Andronescu.

IPJ Ilfov spune că moartea Cristinei Țopescu a venit în condiții suspecte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.