Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu spune că nu va fi redus numărul de salariaţi din Ministerul Educaţiei sau din teritoriu

ecaterina andronescu

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri că nu şi-a pus problema reducerii numărului de salariaţi din Ministerul Educaţiei sau al celor din teritoriu care lucrează în sistemul educaţional potrivit Agerpres.

"Eu cred că ministerul are obiectul de activitate cu o extensie în ţară destul de importantă, pentru că să gestionezi circa 3 milioane de elevi, circa 400.000 de studenţi, circa 215.000 de cadre didactice din preuniversitar şi vreo 40.000 în învăţământul universitar nu este un lucru pe care îl faci fără structuri şi în centrală, şi în teritoriu. Nu mi-am pus problema reducerii numărului de salariaţi din Ministerul Educaţiei sau din teritoriu", a spus Andronescu într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria, întrebată dacă ia în calcul posibilitatea reducerii posturilor din ministerul pe care îl conduce, aşa cum s-a discutat în Guvern cu mai mult timp în urmă.

Ea a adăugat că şi-ar dori ca în teritoriu să fie toate structurile împreună, adică Inspectoratul şcolar, Casa corpului didactic, Centrul judeţean de resurse şi asistenţă educaţională, pentru că în felul acesta ar putea fi gestionate mai bine resursele umane

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.