Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a pierdut cu 5-0 în Liga Campionilor Asiei

twitter
Laurentiu Reghecampf Al Wahda

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf, Al Wasl, a fost umilită în Liga Campionilor Asiei, scor 5-0, de Al Zawraa. Campioana en-titre a Irakului are un start perfect în competiţie, cu patru puncte acumulate în două etape şi niciun gol încasat, potrivit mediafax.

Pentru Laurenţiu Reghecampf, este al treilea eşec al carierei cu 0-5. Antrenorul nu a pierdut niciodată la o diferenţă de şase goluri. Cotaţi cu prima şansă, irakienii au deschis scorul în minutul 22, prin Saeed. La scurt timp, Abdulnabi a majorat avantajul gazdelor. Ca dezastrul să capete proporţii, Lima a fost eliminat direct în minutul 39, iar echipa lui Reghecampf a rămas în inferioritate numerică. În startul reprizei secunde, acelaşi Abdulnabi a înscris pentru 3-0. Cu un sfert de oră înainte de final, Karrar l-a învins pe Abbas pentru 4-0. În minutul 83, irakienii au marcat pentru 5-0. Al Jwayed a transformat o lovitură de pedeapsă.

Gazdele au continuat să atace în valuri, dar s-a terminat 5-0. În prima etapă, Al Wasl a învins Al Nasr Riyadh, dar acum poate pierde locul secund, dacă Zob Ahan învinge Al Nasr. În etapa următoare, Al Wals primeşte vizita celor de la Zob Ahan.

Reghecampf a mai suferit un eşec asemănător şi în 2018, tot în Liga Campionilor Asiei. Pe vremea când era antrenorul lui Al Wahda, Reghe s-a văzut neputincios în meciul cu Lokomotiv Taşkent. Gruparea din Uzbekistan s-a impus cu 5-0 pe teren propriu, în prima etapă din faza grupelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.