Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa belgiană Royal Antwerp, adversara Viitorului în Europa League, a vândut toate abonamentele pentru noul sezon

www.gsp.ro
Viitorul Constanța

Echipa belgiană Royal Antwerp, care va juca în turul al doilea preliminar al Europa League cu FC Viitorul, a vândut toate abonamentele pentru noul sezon, informează AGERPRES.

Antwerp, echipă al cărei antrenor este Ladislau Boloni, a vândut miercuri, în numai patru ore, ultimele 800 de abonamente pentru meciurile de acasă, de pe stadionul Bosuil.

"Un moment istoric în dezvoltarea lui Antwerp", a afirmat într-un comunicat clubul ce a încheiat pe locul 4 ultima ediţie a campionatului Belgiei, revenind în cupele europene după 25 de ani.

Antwerp a anunţat marţi majorarea cu 10,5 milioane de euro a capitalului, "pentru a-şi continua strategia de creştere".

Antwerp s-a întărit miercuri cu Martin Hongla, un mijlocaş defensiv camerunez de 21 de ani. Hongla a fost legitimat la gruparea spaniolă Granada, care l-a împrumutat anul trecut la FC Barcelona B, apoi, în ianuarie, la Karpatî Lvov (Ucraina). Antwerp a mai adus în această vară doi fundaşi centrali, nigerianul Junior Pius şi belgianul Ritchie De Laet.

Prima manşă dintre Antwerp şi FC Viitorul va avea loc în Belgia, pe 25 iulie, iar manşa secundă se va juca la Ovidiu, pe 1 august.

După cum s-a anunţat, UEFA solicită Belgiei să decidă dacă Antwerp sau Gent va fi adversara Viitorului în turul 2 preliminar al Europa League, având în vedere că locurile din cupele europene ar putea fi altfel repartizate în cazul în care Mechelen, câştigătoarea Cupei Belgiei, va fi sancţionată pentru trucarea de meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.