Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa braziliană Palmeiras, care a avut 21 de cazuri de COVID-19, speră să poată susţine meciul cu ecuadorienii de la Delfin, din Cupa Libertadores

Echipa braziliană Palmeiras, care a avut 21 de cazuri de Covid-19 în ultimele zile, speră să se poată deplasa în Ecuador pentru meciul cu echipa Delfin, de miercuri, din prima manşă a optimilor de finală ale Copei Libertadores, scrie EFE.

Săptămâna trecută, Palmeiras a raportat 17 teste cu rezultate pozitive la coronavirus, 15 dintre ele la jucători, ajungând astfel la 21 de cazuri de fotbalişti în carantină. Printre cei infectaţi se numără fundaşul uruguayan Matias Vina, care a evoluat pentru naţionala ţării sale în calificările sud-americane pentru Cupa Mondială 2022 şi a trebuit să rămână în carantină la Montevideo, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Consilierul lui Ludovic Orban, fost șef ANAF, spulberă USR-ul: ‘Bă, frate, noaptea minții! Cum, băh, neterminaților?’ .

Clubul aşteaptă rezultatele ultimelor teste pentru a decide lotul cu care va putea face deplasarea.

Ca urmare a noilor protocoale ale Confederaţiei Sud-Americane de Fotbal (CONMEBOL), o echipă trebuie să călătorească într-un singur zbor pentru un meci în deplasare, fiind exclusă posibilitatea ca jucătorii să poată sosi treptat. Echipa intenţiona ca lotul valid să se deplaseze mai devreme în Ecuador, iar jucătorii testaţi pozitiv dar care aveau apoi teste negative, să sosească cu un alt avion.

Meciul retur, de la Sao Paolo, se va disputa pe 3 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.