Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa care asigură sănătatea inimii

Radu Pop

Sănătatea inimii înseamnă viață, înseamnă speranță, înseamnă bucuria de a trăi o viață îndelungată. Atunci când vorbim despre sănătatea inimii, experiența clinică medicală a demonstrat faptul că cele mai bune rezultate în tratamentul bolilor cardiovasculare se obțin prin lucru în echipă – pacienți și medici deopotrivă.

Echipa inimii include medici specializați în cardiologice clinică, care orientează diagnosticul folosindu-se de analize și investigații imagistice, cardiologi intervenționiști specializați în efectuarea unor proceduri endovasculare moderne, precum și chirurgi cardiovasculari specializați în efectuarea de intervenții minim invazive complexe. Această echipă multidisciplinară este completată de medici cu experiență din departamentul de anestezie și terapie intensivă cardiovasculară, medici specializați în recuperarea medicală cardiovasculară și, desigur, de medici specializați în imagistică medicală.

La Spitalul Clinic SANADOR, medicii cu experiență în diagnosticul clinic sau în cele mai avansate tipuri de intervenții chirurgicale și proceduri intervenționale minim invazive lucrează în echipă multidisciplinară și se sfătuiesc constant, pentru a oferi pacientului cele mai bune opțiuni terapeutice.

Planul de diagnostic, tipul, numărul procedurilor de specialitate și pașii terapeutici ce trebuie urmați se decid în urma unor consultări în echipă. Colaborarea, împărtășirea experiențelor între medici cu diferite specializări se realizează din grijă pentru pacient. Cele mai bune variante de tratament pentru afecțiunile cardiovasculare se decid în funcție de comorbiditățile pacientului și obligatoriu în concordanță cu cele mai noi recomandări internaționale.

Spitalul Clinic SANADOR are nu doar cel mai avansat centru de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă din România, ci și singurul departament de cardiologie intervențională din România care dispune de două angiografe ultraperformante Philips Azurion 7, cele mai avansate astfel de echipamente.

În plus, condițiile oferite de blocul operator al Spitalului Clinic SANADOR și de secția de terapie intensivă pentru chirurgia cardiovasculară sunt neegalate în sistemul privat de la noi.

Cu ocazia Zilei mondiale a inimii, sărbătorite în fiecare an la 29 septembrie, echipa SANADOR s-a oprit un moment pentru a gândi cum se poate pune mai bine în slujba pacienților. Pentru sănătatea inimii, acționăm din inimă pentru fiecare inimă! Lucrăm în echipă, pentru a menține sănătatea inimii. Contați pe echipa inimii de la SANADOR pentru tratamente și diagnostice de încredere!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.