Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de baschet feminin ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a calificat în sferturile de finală ale EuroCup

minge de baschet

Echipa de baschet feminin ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a calificat marţi seara în sferturile de finală ale EuroCup Women, învingând echipa spaniolă Lointek Gernika Bizkaia, anunță MEDIAFAX.

Baschetbalistele spaniole de la Lointek Gernika Bizkaia, considerate favorite înainte de optimile de finală ale EuroCup Women 2020-2021, au fost învinse în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe de localnicele de la ACS Sepsi Sic, la capătul unui meci dramatic, jucat într-o singură manșă, care a avut nevoie de prelungiri, pentru a se stabili echipa calificată în sferturile de finală.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat cu 76-73, scorul la finalul timpului regulamentar fiind 67-67 (41-31). Covăsnencele au jucat mai bine în primele două sferturi, având chiar și 14 puncte avans.

În sfertul 3, gazdele și-au continuat dominația, spre finalul sfertului, diferența de 17 puncte dând senzația că meciul nu mai poate fi pierdut.

În ultimul sfert, româncele au căzut inexplicabil, au ratat mult în fața panoului și au permis baschetbalistelor spaniole să egaleze și chiar să preia conducerea, Sepsi a avut totuși 2 puncte avans în ultimul minut de joc, dar Gernika Bizkaia a egalat și a dus meciul în prelungiri.

Citește și: Răspuns pentru Clotilde Armand! Institutul prezidat de Emil Constantinescu și-a făcut public raportul de activitate

Prelungiri pe care Sepsi le-a condus de la un capăt la altul, impunându-se în cele din urmă și calificându-se în sferturile de finală, unde va întâlni pe Reyer Veneţia, care a trecut tot marți, în cadrul turneului organizat la Sfântu Gheorghe, de InvestIn The West Enea Gorzow, cu scorul de 72-63 (45-27).

Sfertul de finală cu Reyer Venetia este programat tot la Sfântu Gheorghe, joi, de la ora 20.00, miza fiind un loc la turneul Final Four, care va avea loc între 9-11 aprilie.

În cazul în care va trece joi de Reyer Veneția, Sepsi va juca în semifinalele Final Four-ului împotriva câștigătoarei dintre KSC Szekszard (Ungaria) și Elazik Il Ozer Idare (Turcia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.