Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de ciclism Bora din Germania s-a retras de la cursa Bretagne Classic: un sportiv a fost confirmat pozitiv la Covid-19

ciclism

Echipa germană Bora Hansgrohe nu s-a mai aliniat la startul cursei de o zi Bretagne Classic, din cauza unui ciclist infectat cu Covid-19, relatează EFE, potrivit Agerpres.

După aflarea testului pozitiv al unuia dintre cicliştii săi, Bora a decis retragerea întregii echipe de la cursa prevăzută pe un parcurs de 247 km, cu startul şi sosirea la Plouay.

Bora a precizat într-un comunicat că a primit marţi dimineaţă rezultatul pozitiv şi a reacţionat imediat, retrăgând toţi rutierii de la start. Toţi membrii echipei care au fost în contact direct cu colegul lor infectat vor intra în autoizolare, conform normelor sanitare.

Ciclistul depistat pozitiv este asimptomatic, a precizat Jan-Niklas Droste, medicul echipei Bora.

Cesare Benedetti, Marcus Burghardt, Jempy Dricker, Patrick Gamper, Oscar Gatto, Jay McCarthy şi Ide Schelling urmau să ia startul în Bretagne Classic. Niciunul dintre aceştia nu era selectat în echipa pentru Turul Franţei, care debutează sâmbătă la Nisa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.