Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de fotbal Ankaragucu raportează zero cazuri pozitive, după repetarea testelor de COVID-19

Niciun caz pozitiv nu s-a înregistrat luni la clubul turc de fotbal MKE Ankaragucu, după a doua rundă de testare la noul coronavirus, transmite agenţia Anadolu.

Ankaragucu a precizat pe site-ul său că jucătorii, staff-ul tehnic, conducătorii şi angajaţii au fost testaţi pentru a doua oară, iar rezultatele au arătat că niciun rezultat nu a fost pozitiv, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

Clubul din capitala Ankara a precizat că jucătorul senegalez Ricardo Faty a fost şi el negativ, dar va rămâne în carantină acasă pentru 14 zile. Faty a fost externat luni din spital, după ce s-a vindecat de coronavirus. El fusese internat săptămâna trecută, după ce testul său a fost pozitiv.

Ankaragucu a menţionat că marţi jucătorii se vor antrena la baza sportivă a clubului.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion .

Şi jucătorii rivalei Genclerbirligi Ankara, la care evoluează atacantul român Bogdan Stancu, au fost testaţi la COVID-19, iar clubul a confirmat că toate testele au fost negative. De asemenea, jucătorii lui Genclerbirligi se vor pregăti marţi la baza proprie.

Numărul de morţi în urma pandemiei de coronavirus a ajuns în Turcia la 3.841, după 55 de decese înregistrate luni, a anunţat ministrul Sănătăţii, Fahrettin Koca, pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.