Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu, transfer extraordinar: a semnat cu o dublă câștigătoare a Cupei EHF

CSM Târgu Jiu

Echipa feminină de handbal CSM Târgu Jiu şi-a asigurat serviciile jucătoarei daneze Simone Bohme, care evoluează pe postul de extremă dreapta, a anunţat, luni, clubul gorjean pe site-ul său oficial.

Jucătoarea daneză, medaliată cu bronz la Mondialul din 2021, a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024 şi se va alătura lotului condus de Liviu Andrieş la vară.

Simone Bohme a mai jucat în România, la CSM Bucureşti, cu care a reuşit eventul 2017. A câştigat în cariera ei de două ori Cupa EHF, dar şi Supercupa Turciei. Bohme vine de la gruparea turcă Kastamonu Belediyesi GSK, cu care mai are contract până în vară, notează Agerpres.

''Vin la Târgu Jiu cu gândul de a lupta în fiecare secundă pentru a câştiga fiecare meci. Voi lupta cu echipa de la Târgu Jiu pentru a ne atinge obiectivele'', a declarat Simone Bohme.

''Sunt fericită să fiu parte din unul dintre cele mai puternice campionate din lume. România a arătat deja cât de puternic a devenit acest campionat şi cred că va fi şi mai puternic în sezonul următor, iar eu mă bucur că pot evolua într-un asemenea campionat. În ceea ce priveşte echipa din Târgu Jiu, ştiu că aici se doreşte performanţă. Am văzut că fetele au avut rezultate surprinzătoare, foarte bune în acest sezon. Am urmărit echipa şi îmi place energia lor şi sunt nerăbdătoare să ajut echipa să facă un pas înainte în sezonul viitor şi împreună să câştigăm cât mai multe jocuri'', a mai spus Bohme.

Simone Bohme s-a născut pe 17 august 1991, în Spentrup, regiunea Randers. Ea şi-a început cariera la echipele de junioare ale clubului danez Randers HK. Tot acolo şi-a făcut şi debutul la nivel de senioare. A jucat în prima ligă din Danemarca pentru echipa Randers HK timp de patru sezoane, în perioada 2008-2012. A fost vicecampioană a Danemarcei în două dintre sezoanele petrecute la Randers. În palmares, Simone şi-a trecut şi titlul de campioană în Danemarca, la finele sezonului 2011-2012. Tot cu Randers a cunoscut pentru prima dată şi gloria europeană, după ce a câştigat Cupa EHF, în anul 2010. A urmat apoi transferul la o altă echipă de primă ligă, Silkeborg-Voel KFUM, unde a evoluat alte trei ediţii de campionat, din 2012 până în 2015. La finalul sezonului 2012-2013, fost desemnată jucătoarea anului în prima ligă daneză.

În 2015, Bohme a trecut în curtea echipei Viborg HK, multiplă campioană a Danemarcei şi câştigătoare a Ligii Campionilor. La Viborg, Simone Bohme a petrecut două sezoane, până în ianuarie 2017, când a venit CSM Bucureşti. După scurta perioadă petrecută în România, daneza a plecat la Siofok KC, din prima ligă a Ungariei, pentru care a evoluat timp de cinci sezoane, câştigând Cupa EHF în sezonul 2018-2019. În 2022 a plecat la Kastamonu Belediyesi GSK, cu care a cucerit Supercupa Turciei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.