Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a început pregătirea: Vor disputa cinci meciuri amicale

Wikipedia
csm bucuresti

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a început pregătirea în aceste zile, iar în lot au apărut şi jucători noi. Programul de pregătire include şi cinci meciuri amicale, primul cu campioana Dinamo Bucureşti.

”Echipa noastră s-a întărit în această vară cu croatul Matej Asanin, care va face trio cu Vitalii Shymanski şi juniorul Alexandru Botezatu, centrul venit de la Pontault Combault Handball - Nicolas Schneider, interul dreapta Akos Széles şi extrema dreaptă, Andrei Mihalcea de la Steaua Bucureşti. Vom avea şi în acest an o combinaţie între jucători experimentaţi, precum căpitanul Chike Onyejekwe sau pivotul Adrian Rotaru şi tineri aduşi chiar din pepiniera Centrului de Copii şi Juniori CSM Bucureşti. După ce şi-au încheiat cu succes junioratul, Dragoş Iosif, Mario Ciu şi Alex Botezatu vor face pasul la echipa mare, pentru a fura meserie de la granzi”, a anunţat CSM Bucureşti.

După pregătirea specifică în urma reunirii încep meciurile amicale, după programul: cu Dinamo Bucureşti (3 august), Potaissa Turda (5 august) şi CSM Constanţa (11 august), urmate de participarea la un turneu organizat de cei de la HC Buzău, alături de CSM Bacău şi CSM Focşani.

Antrenorul Eliodor Voica a declarat: ”Sunt convins că noul sezon va fi cel puţin la fel de disputat ca precedentul şi o să avem parte iarăşi de surprize. Mi-ar plăcea să fim noi surpriza plăcută din acest sezon. Personal, sunt bucuros ca ne-am reunit cu vechii şi noi jucatori de la momentul actual. Trebuie să gestionăm timpul de pregătire cât mai bine pentru a putea închega echipa cât mai repede. Avem jucători noi care aduc plus valoare echipei, bineînţeles avem şi jucătorii tineri, aduşi din pepiniera proprie, de la juniori. Sunt ferm convins că lucrurile pot căpătă o nuanţă şi mai frumoasă în această echipă!”.

La rândul său, căpitanul CSM Bucureşti, Chike Onyejekwe a precizat: ”Văd acest sezon mult mai încrezător, sunt conştient că trebuie să fim cu toţii sănătoşi, cu multă poftă de muncă, doar aşa cred că ne vom putea îndeplini toate obiectivele. Mix-ul dintre jucătorii echipei este foarte bună, jucătorii tineri pot să crească şi să fure meserie de la noi şi de la banca tehnică, iar asta ne poate aduce doar succes. Sper să ne clasăm la final pe un loc cât mai sus!”.

Primul meci oficial al sezonului 2023-2024 din Liga Naţională pentru CSM Bucureşti va fi în 27 august, în deplasare, cu HC Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.