Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de handbal SCM Rm. Vâlcea şi jucătoarea Evgenija Minevskaja, despărţire de comun acord

csm bucuresti valcea dragana cvijic

Handbalista Evgenija Minevskaja nu va mai evolua la formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, care a anunţat, miercuri, despărţirea de comun acord, anunță news.ro.

”Shenii, cum îi spun apropiaţii, a reuşit sa marcheze de 64 de ori pentru formaţia noastră, în ediţia trecută de campionat şi a fost la înălţime în Liga Campionilor, având o medie de aproximativ trei goluri pe meci, în total 33”, a anunţat formaţia vâlceană.

La rândul său, conducătorul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, Florin Verigeanu, a precizat că este regretabilă accidentarea sportivei din primăvară şi i-a urat recuperare rapidă şi mult succes.

Evgenija Minevskaja şi-ar fi dorit să poată evolua şi în faţa fanilor, însă condiţiile pandemice au făcut imposibil acest lucru.

”Am avut parte de o experienţă foarte deosebită. Din păcate, nu am avut şansa să joc cu sala plină, dar în acelaşi timp vreau să le mulţumesc suporterilor pentru toată susţinerea din această perioadă. Îmi pare rău că lucrurile trebuie să se termine în acest fel, dar pentru mine, în acest moment, sănătatea este cea mai importantă”, a transmis handbalista.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.