Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de rugby a Franţei a învins Georgia, dar nu a strălucit înainte de meciul test cu Noua Zeelandă

newsrnd.com
Ludovic Radosavljevic rugby

Echipa de rugby a Franţei a învins Georgia cu 41-15 (22-3), duminică la Bordeaux, dar nu a strălucit înainte de meciul test cu Noua Zeelandă de sâmbăta viitoare, transmite Reuters, citat de agerpres.

Francezii s-au impus datorită celor cinci încercări marcate de Matthieu Jalibert (31), Damian Penaud (35,73) şi Peato Mauvaka (52,78), la care s-a adăugat un eseu de penalizare în minutul 23. Celelalte puncte au fost aduse de Melvyn Jaminet din transformări şi penalităţi.

Georgia a răspuns prin penalitatea lui Davit Niniaşvili (20) în prima repriză, iar în al doilea act Vasil Lobjanidze (46) şi Akaki Tabuţadze (64) au reuşit două încercări la care s-a adăugat transformarea lui Tedo Abjandadze.

Franţa, chiar dacă a dominat jocul, nu a reuşit însă să facă o figură mai frumoasă decât în victoria de săptămâna trecută în faţa Argentinei (29-20).

Sâmbăta viitoare, pe Stade de France, XV-le Franţei va da piept cu All Blacks. Cele două echipe s-au înfruntat de 60 ori, iar Noua Zeelandă conduce cu 48-12 la meciurile directe.

Ultima confruntare datează din iunie 2018, la Dunedin, unde All Blacks a câştigat cu 49-14. Ultima victorie a cocoşilor a fost consemnată în iunie 2009, tot la Dunedin (27-22).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.