Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa Farul Constanța a anunțat că a transferat trei fotbaliști portughezi cu C.V.-uri impresionante

a1.ro
stadionul farul

Ciprian Marica este decis să facă din Farul Constanţa o adevărată forţă în Liga 1 Betano, dar până atunci trebuie să dea totul în privinţa promovării. Şi se pare că aşa stau lucurile. Potrivit TelekomSport, patronul constănţenilor a reuşit 3 lovituri de răsunet, relatează Mediafax.

Citește și: Clubul elveţian FC Basel investește 20 de milioane de euro într-un club din India, unde va participa la înfiinţarea unui centru de formare pentru tineri

I-a luat pe fundaşul lateral Joao Diogo şi pe mijlocaşii Diogo Rosado şi Celestino, toţi cu C.V.-uri impresionante. Joao Diogo (Portugalia; 30 de ani). Fundaşul dreapta este liber de contract din vara lui 2018, după ce şi-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaş. Fotbalistul cu 4 prezenţe în naţionala U21 a Portugaliei a fost lansat de Maritimo, trecând pe la toate echipele de copii şi juniori, dar şi pe la prima echipă. Mai are în palmares o experienţă la Belenenses SAD, un an şi jumătate, iar în ianuarie anul trecut a ajuns la Mediaş.

Diogo Rosado (Portugalia; 28 de ani). Poate evolua pe posturile de mijocaş stânga şi mijlocaş central şi a avut soarta lui Joao Diogo. Este liber de contract din vara lui 2018, după ce şi-a încheiat conturile cu Mediaş. Format la juniorii lui Sporting, Rosado era văzut un produs de calitate al fotbalului portughez. A jucat pentru toate naţionalele under, începând cu U17 şi terminând cu cea U21, dar în cele din urmă s-a pierdut. A clacat, iar dorinţa debutului în naţională, lângă Ronaldo, a rămas doar un vis. Mijlocaşul a mai trecut, la nivelul echipelor de club, pe la Blackburn Rovers, SL Benfica B sau CD Feirense.

Celestino (Portugalia; 32 de ani). Evoluează pe postul de mijlocaş central şi, la fel ca ceilalţi doi, nu este străin de Liga 1. A fost legitimat de CFR Cluj, în perioada 2011-2013, când şi-a trecut în palmares singurul trofeu din carieră, acela de campion al României. Cele mai importante contracte semnate de-a lungul timpului au fost cu Sporting CP şi Belenenses SAD. Celestino a bifat 7 prezenţe pentru naţionala U21 a Portugaliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.