Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa feminină de handbal CS Rapid Bucureşti a transferat-o pe Diana Ciucă, unul dintre cei mai talentaţi portari ai României

romania handbal feminin

Echipa feminină de handbal CS Rapid Bucureşti a transferat-o pe Diana Ciucă, unul dintre cei mai talentaţi portari ai României, care s-a despărţit de SCM Râmnicu Vâlcea.

Rapid le mai adusese adusese pe acest post pe Denisa Dedu (CSM Bucureşti) şi pe Elena Voicu (Măgura Cisnădie).

Diana Ciucă are prezenţe constante la echipa naţională de junioare, tineret şi senioare, fiind desemnată cel mai bun portar de la Campionatul European U17 (2017), cel mai bun portar de la Trofeul Carpaţi pentru junioare (2017).

Palmaresul său cuprinde un titlu de campioană în 2019, două Supercupe ale României (2018, 2020), Cupa României (2020) şi o medalie de aur la Jocurile Mediteraneene U17.

Diana Ciucă a făcut junioratul la HCM Craiova şi Centrul Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea, având dublă legitimare. Din 2017 a jucat la SCM Râmnicu Vâlcea.

Rapid le-a mai adus pentru sezonul viitor pe spaniolele Alicia Fernandez Fraga (centru) şi Marta Lopez Herrero (extremă dreapta), ambele de la SCM Râmnicu Vâlcea, interul stânga Gabriela Perianu (CSM Bucureşti), pivotul spaniol Ainhoa Hernandez Serrador (Zubileta Evolution Zuazo), interul dreapta angolez Azenaide Danila Jose Carlos (Podravka Koprivnica), interul stânga Sorina Tîrcă (Corona Braşov) şi a reactivat-o pe Oana Manea (pivot), care se retrăsese din activitate, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.