Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa feminină de handbal Minaur Baia Mare a pierdut primul meci amical al verii

https://csminaur.ro/
lot oficial minaur baia mare

Echipa feminină de handbal a CS Minaur a suținut vineri după-amiază primul meci de pregătire din această vară, la Debrecen, cu echipa din localitate, participantă în cupele europene, informează site-ul oficial al clubului, anunță Mediafax.

Partida a avut loc imediat după încheierea stagiului de pregătire centralizată de la Hajdunanas, început luni de CS Minaur. A fost primul meci pe banca tehnică pentru noul cuplu de antrenori, Raul Fotonea – Daniel Apostu. După acest meci, delegația băimăreană a revenit acasă.

Minaur a jucat bine în prima parte a meciului, a condus de mai multe ori, apoi a fost egalată, iar de la 11-11 (min. 19) Debrecen a avut un final mai bun de repriză. Și în partea a doua băimărencele au încercat să se mențină în meci (19-18, min. 41, 27-25, min. 54), apoi au ratat un atac și gazdele s-au desprins decisiv, reușind să se impună cu 31-27.

CS Minaur: Cristina Enache (9 intervenții), Amra Panzic (9 intervenții, a apărat și un 7m) – Cristina Laslo 8 (4 din 7m), Ana Maria Tănasie 5, Yaroslava Burlachenko 3, Alexandra Severin 2, Aleksandra Zych 2, Eva Kerekes 2, Angela Cioca 1, Karoline de Souza 1, Bianca Țîrle 1, Andreea Popa 1, Anca Polocoșer 1.

Nu au făcut deplasarea: Elena Utkina (nu a primit viza), Elaine Gomes (a fost în pregătiri cu naționala Braziliei și așteaptă, la rândul ei, viza), Asuka Fujita (prezentă cu naționala Japoniei la Jocurile Olimpice), Jelena Lavko (în proces de recuperare după operația la ligamente), Oana Borș (în refacere, după o ușoară accidentare suferită la lotul național U19).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.