Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa feminină de handbal Under 19 a României a câștigă cea de a treia confruntare de la Campionatul European de Handbal feminin

Federatia Romana de Handbal
handbal

Echipa feminină de handbal Under 19 a României a câștigat marți, la Celje (Slovenia) cea de a treia confruntare de la Campionatul European de Handbal feminin, învingând în cadrul grupei a doua principale reprezentativa similară a Croației cu 29-20 (13-10).

După ce a reușit să elimine în faza grupelor preliminare naționala Norvegiei și a Cehiei, România s-a calificat cu zero puncte în faza grupelor principale unde a întâlnit în primul meci echipa Croației, pe care a învins-o fără emoții, cu un joc defensiv eficient și cu execuții individuale care au făcut diferența în atac, scrie Mediafax.ro.

După 20 de minute de echilibru, tinerele handbaliste din România s-au depsins la 3 goluri diferență până la pauză. La reluare, elevele lui Horațiu Pașca au jucat mai bine pe faza de atac în repriza a doua, asigurându-și în permanență un avantaj confortabil.

Pentru a-și asigura calificarea în semifinale, naționala U19 a României trebuie să învingă reprezentativa Franței, miercuri de la ora 14.00. Franța a învins în toate cele trei meciuri din grupa preliminară și joacă marți cu Ungaria.

CROAȚIA – ROMÂNIA 20-29 (10-13)

România: Rădoi, Preda – Ion 7, Gogîrlă 6, Borș 4, Stoica 3, Lupei 3, Dumitrașcu 3, Țîrle 1, Marin 1, Ailincăi 1, Necula, Coman, Neacșu, Darie, Matea. Antrenori: Horațiu Pașca, Mihaela Evi, Mihaela Ciobanu.

Croația: Brkljacic, Blaskovic – Zrnic 7, Macan 2, Francic 2, Buljan 2, Buric 1, Cvitanovic 1, Brkic 1, Skaric 1, Orsulic 1, Birtic 1, Pehar 1, Bilandzic, Vuljak. Antrenor: Adrijana Prosenjak.

Arbitri: Malgorzata Lidacka / Urszula Lesiak (Polonia)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.