Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa feminină de spadă a României, locul 11 la Mondialele de la Cairo

www.agerpres.ro
scrimă, spadă

Echipa feminină de spadă a României, în componenţă cu Greta Vereş, Alexandra Predescu, Cristina Constantinescu şi Bianca Benea, a ocupat locul 11, miercuri, în concursul pe echipe de la Campionatele Mondiale de scrimă de la Cairo, anunță agerpres.

În primul tur, România a învins Canada (45-35), dar apoi a pierdut în faţa Italiei, medaliata cu bronz olimpic la Tokyo, cu 28-45.

Apoi în turneul pentru locurile 9-16, România a întrecut China (32-29) şi a pierdut la Estonia (27-37).

În meci de clasament pentru locurile 11-12, România a învins Egiptul cu 45-25 şi a ocupat locul 11 în final.

În concursul pe echipe la sabie masculin, România, cu Iulian Teodosiu, proaspăt medaliat cu bronz la individual, Răzvan Ursachi, George Dragomir şi Codrin Cozmuleanu, a pierdut încă din primul tur la Turcia (42-45) şi a ocupat locul 17 în clasamentul final.

Pe tabloul principal la sabie feminin individual, tot miercuri, Sabina Martiş a învins-o în primul tur pe cubaneza Leidis Maris Veranes (15-7), dar a pierdut în turul următor la japoneza Misaki Emura (11-15), ocupând locul 28 în clasamentul final.

Ilinca Pantiş a fost învinsă încă din primul tur la mexicanca Julieta Toledo (14-15) şi s-a clasat a 45-a. Maria Matei, care nu a ajuns pe tabloul principal, a ocupat locul 83, iar Tania Luţea a fost a 96-a.

România a obţinut până acum două medalii de bronz la Cairo, ambele la individual, prin Iulian Teodosiu (sabie) şi Maria Boldor (floretă).

Delegaţia României pentru Campionatele Mondiale de scrimă de la Cairo (15-23 iulie) cuprinde 17 sportivi (12 fete şi 5 băieţi), care au ca obiectiv o clasare pe locurile 4-6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.