Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa Grasshopper Zurich a fost readusă în prima ligă elveţiană de către antrenorul Zoltan Kadar

sportm.ro
zoltan kadar

Fostul jucător dinamovist Zoltan Kadar, membru DDB, a reuşit să readucă echipa Grasshopper Zurich în prima ligă elveţiană, după victoria cu Kriens, scor 2-1, din ultima etapă a ligii secunde din Elveţia.

Kadar a preluat echipa ca interimar în locul demisului Joao Carlo Pereia la 11 mai şi a avut la dispoziţie două meciuri pentru a reuşi promovarea, scrie News.ro.

Zoltan Kadar, 54 de ani, a mai antrenat-o pe Grasshopper Zurich şi în finalul sezonului trecut, când a ratat barajul de promovare/menţinere după un egal, scor 2-2, la FC Aarau, şi o înfrângere, scor 0-6, pe teren propriu, cu Winterthur, în ultimele două etape. Echipa din Zurich, deţinătoarea recordurilor de titluri şi cupe ale Elveţiei (27, respectiv 19) a retrogradat la finalul campionatului 2018/2019.

Kadar, fost jucător şi la U Cluj, Schaffhausen şi Frauenfeld şi cu şapte selecţii în echipa naţională, s-a înscris, în iunie 2020, în Programul Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hîldan, de susţinere a grupării "alb-roşii".

"De o săptămână sunt membru DDB. Până acum nu am ştiut că există aşa ceva. Dar cum am aflat, m-am şi înscris cu mare plăcere. Am plătit pe un an, dar o să plătesc până ies la pensie şi după aceea. Cotizaţia reprezintă o sumă foarte mică, faţă de cât a făcut Dinamo pentru mine", spunea, atunci, Kadar.

Fost mare jucător al lui Dinamo din perioada 1991-1996, Zoltan Kadar a fost campion cu echipa bucureşteană în 1992.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.