Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa lui Adrian Mutu a disputat un meci amical împotriva naționalei Chinei, antrenată de Marcelo Lippi, omul care l-a adus la Inter Milano

Adrian Mutu (39 de ani) a disputat miercuri, cu echipa sa, Al-Wahda 2, o partidă amicală cu naţionala Chinei, antrenată de Marcelo Lippi (70 de ani). Fostul decar al naţionalei României a pierdut meciul cu 5-3, dar nu s-a supărat.

La final a făcut o poză alături de antrenorul italian, care l-a adus la Inter, în 1999. Adrian Mutu a postat fotografia pe Instagram, alături de un mesaj de mulţumire pentru Lippi: ”Astăzi am jucat împotriva naţionalei Chinei şi am avut onoarea să-l văd pe domnul Marcello Lippi, antrenorul care m-a adus din România la Inter Milano şi mi-a dat şansa să joc cu cei mai buni fotbalişti din lume, ca Ronaldo, Roberto Baggio sau Christian Vieri.

Astăzi, echipa noastră, Al Wahda U21 a jucat foarte bine, rezultatul jocului a fost 5-3 în favoarea oaspeţilor noştri, China. Vreau să le urez tot ce este mai bun pentru Cupa Asiei 2019”, a fost mesajul lui Mutu.

Sampdoria U19, Pontedera, Siena, Pistoiese, Carrarese, Cesena, Lucchese, Atlanta, Napoli, Juventus, Inter şi Guangzhou Evergrande sunt echipele din CV-ul antrenorului de 70 de ani, care a fost şi selecţionerul Italiei în două mandate.

6.5 milioane de euro a plătit Inter Milano pentru Adrian Mutu, în 1999, bani ce au ajuns în conturile celor de la Dinamo. ”Briliantul” a îmbrăcat tricoul nerazzurrilor pentru un singur sezon, după care a fost transferat la Hellas Verona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.