Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa lui Alin Toșca, de neoprit în Primera Division: Betis, la a treia victorie consecutivă în Spania

www.agerpres.ro
Betis Sevilla

Betis Sevilla, echipa fundașului român Alin Toșca, a obținut a treia sa victorie consecutivă în campionatul de fotbal al Spaniei, impunându-se pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în fața formației Levante, în ultimul meci al etapei a 6-a a sezonului, disputat luni seara.

Gazdele s-au dezlănțuit în repriza secundă a partidei de pe stadionul "Benito Villamarin", pe parcursul căreia au marcat toate cele patru goluri, prin Antonio Sanabria (min. 47 și 90+3), Fabian Ruiz (min. 55), Sergio Leon (min. 65). Alin Toșca nu a făcut parte din lotul lui Betis la acest joc, anunță Agerpres.

Citește și: Dan Petrescu spune că victoria cu Astra este fără dubii şi afirmă că Omrani a fost exclus din lot pe motive disciplinare

În urma acestui succes, Betis Sevilla a urcat pe locul 5 în clasamentul din Primera Division, depășind-o pe campioana en titre, Real Madrid, pe care a învins-o în urmă cu mai puțin de o săptămână, chiar pe "Santiago Bernabeu" (2-1).

FC Barcelona este lider cu maximum de puncte (18), urmată de Atletico Madrid, 14 puncte, FC Sevilla, 13 puncte, CF Valencia și Betis Sevilla, cu câte 12 puncte, Real Madrid, 11 puncte, etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.