Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa lui Gică Hagi mai primește o atestare Internațională: Viitorul e peste Real Madrid, iar FCSB nu e pe podium

www.gsp.ro
Gică Hagi

Echipei lui Gică Hagi îi trebuie 5 minute și 50 de secunde pentru un șut la poartă, în timp ce Real Madrid are nevoie de 9 secunde în plus, scrie gsp.ro.

Calitatea muncii lui Gică Hagi la Viitorul mai primește o atestare Internațională! CIES Football Observatory, cunoscutul site elvețian de analiză statistică, a calculat cât timp le trebuie, în medie, echipelor din 35 de campionate ale Europei pentru un șut la poartă. Iar între 1 iulie 2018 și 20 septembrie 2018, perioada luată în considerație, constănțenii sunt primii în Liga 1 (5 minute și 50 secunde) și stau incredibil de bine și la nivel continental!

NOUĂ SECUNDE PESTE "GALACTICI"

Campioana Europei, Real Madrid, are nevoie de 5:59 minute pentru a pune în pericol poarta adversă. Viitorul e foarte aproape și de finalista ultimei ediții a Ligii Campionilor, FC Liverpool, care-i mai rapidă cu doar 3 secunde (5:47).

MAI DIRECȚI DECÂT BENFICA ȘI PORTO

Real Madrid nu e singura mare echipă a Europei pe care "mânjii" lui Hagi o lasă în urmă la acest capitol. Pe listă mai sunt două câștigătoare de Ligă, celebrele Benfica (5:56) și FC Porto (6:14), adică numărul 1, respectiv 2, în Portugalia. Sau RB Leipzig (5:51) și Hoffenheim (6:08), din Bundesliga, ori Olympique Marseille (Franța, 6:21).

Citește și: Cosmin Contra și Cristi Săpunaru nu l-au văzut pe Modrici nici în Top 3

24 de secunde îi separă pe jucătorii lui Hagi de cei ai lui Ajax la timpul în care ajung să șuteze la poartă. De ce Ajax? E modelul după care funcționează Academia "Regelui"

12 jucători crescuți de Viitorul au fost chemați la naționalele A și Under 21 ale României la ultimele meciuri disputate.

FCSB NU-I PE PODIUM!

CIES Football Observatory a publicat din fiecare campionat doar primele trei și ultimele trei clasate. Iar liderul FCSB nu se regăsește pe podiumul Ligii 1! Viitorul e urmată de campioana CFR (6:06) și de CSU Craiova (6:57). Pe ultimele poziții se află Dunărea Călărași (9:47), Voluntari (10:29) și Chiajna (11:57).

CITY E LIDERUL EUROPEI

Dintre toate campionatele analizate de CIES, cel mai repede ajung să șuteze la poartă jucătorii lui Manchester City. Lor le trebuie, în medie, 4:02 minute. La polul opus se află tot o echipă din Marea Britanie, Hamilton Academical (Scoția), cu 18 minute și 12 secunde!

CA MELCUL

Cea mai mare diferență între prima și ultima clasată a fost observată în campionatul Greciei. Mai precis, între Olympiakos (5:00) și Panetolikos (18:07) sunt 13 minute și 7 secunde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.