Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa lui Nicolae Stanciu, Wuhan Three Towns, scoasă la vânzare

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Wuhan Three Towns, actuala campioană a Chinei la fotbal, la care joacă mijlocaşul român Nicolae Stanciu, a anunţat, luni, că investitorii nu vor mai băga bani în club cu începere de la 1 septembrie, transmite EFE.

Actualii proprietari ai clubului au precizat că şi-au asumat toate datoriile grupării până la data de 31 august, astfel ca Wuhan Three Towns să nu aibă debite la data încetării investiţiilor, conform agerpres.

Proprietarii clubului sunt pregătiţi să cedeze întreaga lor participaţie la Wuhan Three Towns în mod gratuit, pe lângă faptul că vor renunţa fără pretenţii la facilităţile clubului în care au investit în ultimii ani.

Wuhan Three Towns a câştigat titlul de campioană a Chinei în 2022, la primul său sezon după promovare, sub comanda antrenorului spaniol Pedro Morilla, iar scoaterea sa la vânzare reprezintă o nouă criză financiară cu care se confruntă fotbalul din China în ultimii ani.

Actualul sezon în Superliga chineză a debutat cu 16 echipe, faţă de 18 câte erau anterior.

Desfiinţarea echipei Jiangsu Suning, campioana din 2020, antrenată de Cosmin Olăroiu, retrogradarea gigantului Guangzhou Evergrande (în prezent Guangzhou FC) în liga secundă, după ce a câştigat opt campionate, precum şi dispariţia a peste 30 de cluburi profesioniste sunt doar câteva exemple din problemele grave cu care se confruntă liga chineză de fotbal, pe lângă cazuri de corupţie, fraudă etc.

Wuhan Three Towns, care tocmai şi-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor Asiei, ocupă locul 5 în clasamentul ligii chineze după 24 de etap

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.