Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal întâlnește formația Al Sadd în returul din semifinalele Ligii Campinilor Asiei

www.adevarul.ro
Răzvan Lucescu

Echipa pregătită de tehnicianul român Răzvan Lucescu, Al Hilal, va întâlni marți, 22 octombrie, formația Al Sadd în returul din semifinalele Ligii Campinilor Asiei. Meciul va începe la ora 19:15, ora României, și se va juca pe terenul grupării Al Hilal, "King Saud University Stadium", potrivit Mediafax.

In partida tur, Al Hilal s-a impus categoric, în deplasare. A fost 4-1 pentru băieții antrenați de Lucescu jr., în urma golurilor marcate de B. Gomis (min. 33, 60), Ali Albulayhi (min. 45) și Mohammad Al Shalhoub (min. 67). Senegalezul Bafétimbi Gomis a deschis tabela de marcaj, după ce a punctat în propria poartă în minutul 14.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

"Nimic nu este decis încă, iar meciul acesta va fi cu siguranţă foarte dificil, pentru că Al Sadd este una dintre cele mai bune echipe din această zonă. Trebuie să fim foarte, foarte concentraţi şi să avem grijă la fiecare detaliu", a declarat Răzvan Lucescu înainte de meciul cu Al Sadd, echipă care este pregătită de fostul jucător legendar al Barcelonei, Xavi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.