Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa masculină de hochei pe gheață a României s-a calificat în faza a treia a precalificărilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2022

www.agerpres.ro
hochei feminin România

Echipa masculină de hochei pe gheață a României s-a calificat, duminică, în faza a treia a precalificărilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2022, după ce a învins Islanda, la Brașov, scor 10-1, potrivit Mediafax.

În urma victoriei cu Islanda, România a câștigat categoric grupa K din faza a doua a precalificărilor, din care au mai făcut parte Israel și Kârgâzstan, pe care tricolorii le-au învins, de asemenea, scor 15-0, respectiv 18-2.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

După trei victorii consecutive, cu 43 de goluri marcate și doar trei primite, România s-a calificat în faza a treia a precalificărilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2022, care va avea loc la Nottingham, în perioada 6-9 februarie 2020. Tricolorii vor întâlni gazda Marea Britanie, Ungaria și Estonia.

"Suntem foarte fericiți că ne-am calificat. Ne place să jucăm împotriva unor echipe mai bune. Aștept cu nerăbdare meciurile pentru că sunt convins că va fi o arenă mare, cu mulți fani. Suporterii britanici sunt foarte gălăgioși, deci va fi o experiență foarte frumoasă. De asemenea, este o modalitate bună de a ne pregăti pentru Campionatele Mondiale", a declarat Robergo Gliga, căpitanul României.

Jocurile Olimpice de iarnă vor avea loc la Beijing, în perioada 4-20 februarie 2022. Pe lângă cele nouă formații deja calificate, alte trei vor accede la această competiție în urma calificărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.