Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa masculină de sabie a României a obținut locul zece la Cupa Mondială din Alger

Twitter
romania drapel steag tricolor

Echipa de sabie a României a ocupat locul zece în concursul masculin pe echipe din cadrul Cupei Mondiale din Alger, desfăşurată duminică în capitala Algeriei, informează Federaţia Română de Scrimă.

România, în componenţă cu Matei Cîdu, George Dragomir, Iulian Teodosiu şi Răzvan Ursachi, a învins Marea Britanie (45-21) pe tabloul principal, dar a pierdut apoi în optimi în faţa Statelor Unite (40-45), potrivit Agerpres.

În turneul pentru locurile 9-16, România a învins Georgia (45-38) şi China (45-35), iar în meciul pentru locul nouă a pierdut în faţa Spaniei (37-45), astfel că tricolorii s-au clasat pe locul zece.

În clasamentul general al Cupei Mondiale, România ocupă locul 11 cu 132.000 puncte, iar la individual Iulian Teodosiu, locul şase în competiţia de simplu de la Alger, este al şaptelea cu 116.000 puncte. Răzvan Ursachi, al doilea cel mai bine clasat român la sabie, ocupă locul 27 cu 42.000 puncte.

În competiţia feminină de sabie pe echipe de la Alger, România (Maria Matei, Sabina Martiş, Ilinca Pantiş şi Tania Luţea) s-a clasat a 20-a.

În primul tur pe tabloul principal, România a fost învinsă de China (43-45) şi a ocupat locul 20 în clasamentul final.

În clasamentul pe echipe al Cupei Mondiale, România ocupă treapta a 19-a cu 107.000 puncte. Cel mai bun clasament individual îl are Sabina Martiş (39) cu 35.000 puncte.

Tot duminică, la Cupa Mondială de spadă feminin de la Tallinn, echipa României (Bianca Benea, Cristina Constantinescu, Alexandra Predescu şi Greta Vereş) a ocupat locul 17.

În primul tur pe tabloul principal, tricolorele au fost învinse de Canada (32-45) şi au ocupat locul 17 în ierarhia finală.

În clasamentul Cupei Mondiale, România ocupă locul 16 (104.000 puncte), iar la individual cel mai bine stă Greta Vereş (48) cu 28.000 puncte.

La Bonn, în Cupa Mondială pe echipe la floretă masculin, România, în componenţă cu Vlad Roşu, Silviu Roşu, Alexandru Pîrva şi Alexandru Sîrb, a ocupat poziţia a 29-a, după ce a fost învinsă în primul tur de Japonia (22-45).

România ocupă locul 44 în clasamentul Cupei Mondiale cu 24.000 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.