Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa masculină de sabie a României, locul patru la Cupa Mondială de la Tbilisi

infoactual.ro
scrima

Echipa de sabie a României, în componenţă cu Iulian Teodosiu, Răzvan Ursachi, Radu Niţu şi Vlad Covaliu, a ocupat locul patru la concursul de Cupă Mondială de la Tbilisi, informează Federaţia Română de Scrimă, potrivit Agerpres.

Echipa României, antrenată de Rareş Dumitrescu, a învins Singapore (45-18) în şaisprezecimi, a întrecut Franţa (45-41) în optimi şi apoi Italia (45-41) în sferturi. În semifinale, tricolorii au fost învinşi de Coreea de Sud (33-45), care a câştigat şi turneul.

În meciul pentru locul trei, România s-a înclinat în faţa Statelor Unite (32-45) şi a ocupat locul patru în clasamentul final. De remarcat promovarea în echipa de seniori a lui Vlad Covaliu, cu rezultate excelente la cadeţi şi juniori până acum.

În concursul individual de la Tbilisi, Vlad Covaliu (locul 24) şi Iulian Teodosiu (31) au avut cele mai bune evoluţii, fiind eliminaţi în şaisprezecimi.

În concursul feminin de Cupă Mondială de la Barcelona, echipa de spadă a României, compusă din Mihaela Leonte, Alexandra Predescu, Emma Şonţ şi Greta Vereş, s-a clasat pe locul opt.

Elevele lui Iulian Bratu au învins Israelul (45-35) în primul tur, Polonia (45-43) în optimi, dar au fost învinse în sferturi de Statele Unite (27-45).

În turneul de clasament pentru locurile 5-8, România a fost întrecută de Ungaria (39-45) şi apoi a fost învinsă de Elveţia (29-45) în meciul de clasament pentru locul 7, încheind competiţia pe locul 8.

În concursul individual de la Barcelona, Alexandra Predescu (locul 32) şi Greta Vereş (64) au avut cele mai bune clasări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.