Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa medicală trimisă în Italia, mesaj emoționant pentru români: 'Cine salvează viața, salvează o lume întreagă' (VIDEO)

Sanador
medici masca

Medicii și asistenții medicali români trimiși în 7 aprilie în Italia au transmis un mesaj video optimist către români: „Viața începe acolo unde frica se termină”.

„Dragi români! Acum mai mult ca oricând, a venit momentul să dăm dovadă de solidaritate, de compasiune, să fim alături unii de alții. Nu contează unde ne aflăm, contează ceea ce facem. Suntem singuri, dar suntem siguri că împreună putem, împreună vom reuși. Stând acasă și păstrând distanța socială protejăm copiii, părinții și bunicii noștri. Într-o lume plină de durere, fiecare om, fiecare gest este important pentru noi pentru voi și pentru viitor. Cine salvează viața, salvează o lume întreagă. Virusul nu face diferențe, diferența o putem face noi. Doar cu ajutorul vostru, al tuturor, putem reuși. Viața începe acolo unde frica se termină. Sărbători fericite și Hristos a înviat!”, este mesajul transmit se echipa medicală.

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră: 'Să ne asumăm acest sacrificiu. Hristos a înviat' / VIDEO

Pe 7 aprilie, 15 medici şi asistente din România au plecat în Italia, ca să-i ajute pe medicii de acolo în lupta împotriva COVID-19. Acum lucrează în două spitale din regiunile cele mai afectate din peninsulă.

Fac şi ei sărbătorile de Paşte departe de casă şi de cei dragi. Dar găsesc puterea să zâmbească şi optimismul de a merge mai departe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.