Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa națională a Moldovei a fost susținută din tribune de Maia Sandu. Meciul cu Albania nu s-a terminat cum și-au dorit liderii de la Chișinău

facebook
maia sandu igor grosu stadion

Național Moldovei a terminat la egalitate partida cu Albania, jucat aseară pe stadionul Zimbru din Chișinău, scor 1:1. Jucătorii moldoveni au fost susținuți de sute de microbiști. Printre susținătorii naționalei au fost și reprezentanții conducerii de vârf a R.Moldova: Președintele Maia Sandu și șeful legislativului, Igor Grosu.

Hai, Moldova! Emoții mari în această seară la meciul de fotbal Moldova - Albania din preliminariile Campionatului European de Fotbal. M-am bucurat să-i salut pe jucătorii echipei naționale și să-i felicit, pe ei și pe antrenorul selecționatei Moldovei, Serghei Cleșcenco, pentru meciul frumos și emoțiile pe care ni le-au oferit”, a scris Maia Sandu pe contul său de Facebook.

Moldova a încheiat la egalitate, 1-1 cu Albania, penultimul meci din calificările pentru Campionatul European de fotbal. Golul a fost marcat de Vladislav Baboglo. După acest rezultat, Naționala Moldovei păstrează șanse reale de calificare la EURO 2024, scrie fmf.md.

Performanța fotbaliștilor moldoveni a fost apreciată de către președintele Parlamentului, Igor Grosu. Aflat în tribunele microbiștilor, Grosu a urat succes Naționalei Moldovei în jocul cu Cehia ce se va disputa luni, 20 noiembrie.

Bravo băieți! Vă mulțumesc din suflet pentru această seară de fotbal frumoasă și emoții pozitive. Ați fost fantastici și ați adus bucurie țării întregi. Suntem mândri de voi și credem într-un miracol fotbalistic până la capăt. Vă urez mult succes în meciul cu Cehia din deplasare. Felicit toată suflarea fotbalistică din țară, jucători, staff, conducători și antrenorul principal Serghei Cleșcenco pentru această campanie de calificare care a arătat că Moldova poate!”, a scris Igor Grosu pe contul său de Facebook.

Meciul din 20 noiembrie cu Cehia va fi decisiv pentru Naționala Moldovei pentru a se calificare la turneul final al Campionatului European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.